Një lajm i mirë nga Artan Grubi, Bllaca me shkollë fillore

vull

Zëvendëskryeministri i parë i Republikës së Maqedonisë së Veriut Artan Grubi ka dhënë një tjetër lajm të madh duke përmbushur kështu BDI edhe një tjetër premtim të rradhës që ka bëjë me dhënien e lejes për ndërtimin e shkollës fillore në Bllacë informon Tetovasot.

Grubi tha se është dhënë leja për ndërtimin e shkollës fillore në lagjen Bardhi, fshati Bllacë dhe shpallet tenderi për ndërtim.

Ai ka falenderuar kryetarin e komunës Çuçer Sandevë Jovan Pejkovski dhe ministren e arsimit Milla Carovska për bashkëpunimin.

Next Post

Real dëshiron që Modric të ndalojë së luajturi për Kroacinë

Real Madrid i kërkoi Luka Modric të ndiqte shembullin e Tony Cross dhe t’i jepte fund karrierës së tij në ekipin kombëtar. Cross, 31 vjeç, njoftoi pas rënies së Gjermanisë nga Kampionati Evropian se ai nuk do të luante më për ekipin kombëtar. Modric, megjithëse është 35 vjeç, është ende lojtari […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: