Një pjesë e Tetovës sërish pa ujë

vull

Pas defekteve të shumta gjatë këtij muaji në vendin e quajtur Leshnicë në Malin Sharr ku disa herë gypat sipas arsyetimit të autoriteteve komunale të Tetovës ndodhën për shkak të rrëshqitjeve të dheut sërish  një pjesë e qytetit do të mbetet pa ujë por kësaj radhe defekti ka ndodhur në rrjetin e ujësjellësit në rrugën T.C Merxhan.

Të nderuar,

Ju informojmë se sot (25.03.2021),për shkak të një defekti në rrjetitin ujësjellës në rrugën T.C.Merxhan do të ketë ndërprerje të ujit për një pjesë të qytetarëve edhe atë prej orës 08:30 deri në përfundim të defektit.

Punëtorë të ndërmarjes nga NJ.P.”Ujësjellësi dhe Kanalizimi “ do të jenë te angazhuar maksimalisht për një sanim më të shpejt dhe më efikas të defektit.

Ju falemnderojmë për mirëkuptimin!

Numër kontakti: 044 331 167

 

Next Post

Grekët bëjnë sikur e kanë harruar, por në fakt 25 marsi lidhet me një ditë të turpshme për Greqinë

Nga Arben Llalla Çdo 25 mars Greqia feston ditën e fillimit të Revolucionit të 1821 për mëvetësinë e saj nga osmanët. Por, në të vërtetë çfarë pasqyron 25 marsi për Greqinë? Kjo është një pikëpyetje e madhe për Greqinë, sepse nuk është fillimi i Revolucionit të 1821, as dita e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: