Një pjesë e Tetovës sërish sot pa ujë

vull

Siç bënë të ditur në rrjetin social në facebook Ndërmarrja Publike Komunale e Tetovës, sot një pjesë e qytetit do të ngelet pa ujë për shkak të sanimit të  një defekti.

Të nderuar,
Ju informojmë se sot (05.04.2021),për shkak të një defekti në rrjetitin ujësjellës në mes rrugëve J.Sandaski dhe Boris Kidric, do të ketë ndërprerje të ujit për pjesën qendrore të qytetit prej orës 08:30 deri në përfundim të defektit.
Punëtorë të ndërmarjes nga NJ.P.”Ujësjellësi dhe Kanalizimi “ do të jenë te angazhuar maksimalisht për një sanim më të shpejt dhe më efikas të defektit.
Ju falemnderojmë për mirëkuptimin!
Numër kontakti: 044 331 167
Next Post

Vaksinimi masiv sot fillon në Maqedoni

Në Qendrën Sportive “Boris Trajkovski” sot do të fillojë vaksinimi masiv kundër kundër Covid-19 në Maqedoninë e Veriut. Parashihet të vaksinohet 3 mijë qytetarë me vaksinën “Sputnik V”. Në këtë fazë do të vaksinohen personat që bëjnë pjesë në profesionet e rrezikuara nga sëmundja Covid-19- të punësuar në MPB, në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: