Një pjesë e Tetovës sot sërish pa ujë

vull

Njoftim nga :

NPK “TETOVA” Tetovё

Të nderuar,
Ju informojmë se sot e Martë (11.08.2020), për shkak të zënies së gypit në pusetën e rrjetit kryesorë të ujësjellësit φ – 300 në rrugën Cfetan Dimov do të ketë ndërprerje të ujit për një pjesë të qytetarëve edhe atë prej orës 15:00 deri në përfundim të defektit.

Punëtorë të ndërmarjes nga NJ.P.”Ujësjellësi dhe Kanalizimi “ do të jenë te angazhuar maksimalisht për një sanim më të shpejt dhe më efikas të defektit.
Ju falemnderojmë për mirëkuptimin!

Next Post

Gostivar: Shqyrtohen modelet për zvhillimin e procesit arsimor

Në mjediset e Komunës së Gostivarit, sot u mbajt mbledhje e përbashkët e Sektorit të arsimit, drejtorëve të shkollave të mesme dhe fillore komunale dhe përfaqësuesit të SASHK-ut, ku u diskutua për modelet e propozuara nga ana e qeverisë. Udhëheqësja e Sektorit të arsimit pranë Komunës së Gostivarit – Aslian […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: