Një shofer në autostradën Tetovë-Gostivar ka vozitur 212 km/h, ndalohet nga policia

vull

Në kuadër të aksionit të policisë për të zbuluar shoferë të cilët ngasin makinën e tyre mbi shpejtësinë e lejuar në rajonin e Tetovës, është kapur një shoferë i cili ka vozitur me shpejtësi 212 km/h në autostradën Tetovë- Gostivar.

“Në aksionin janë zbuluar dhe sanksionuar 101 shoferë të cilët kanë tejkaluar shpejtësinë e lejuar. Po ashtu katër shoferë janë zbuluar në gjendje të alkoolizuar”, kanë bërë të ditur nga SPB Tetovë.

Janë sanksionuar edhe 32 shoferë tjerë për gabime tjera në komunikacion, më tepër për mos pasje të patentë shoferit.

Next Post

Ali Ahmeti feston 62 vjetorin e lindjes

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti sot feston ditëlindjen e 62-të me radhë. Ahmeti është lindur më 4 janar të vitit 1959 në fshatin Zajaz të Kërçovës. Angazhimi politik i tij ka filluar qysh në shkollë të mesme, kur arriti që me sukses të vendoste përdorimin e gjuhës shqipe në gjimnazin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: