Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Një tërmet ka tronditur qytetarët e Ohrit, epiqendra në Shqipëri

1 min read

Një tërmet në pjesën jugore të liqenit të Ohrit me epiqendër 150 km në jug të Shkupit, në Republikën e Shqipërisë, është regjistruar sot nga Rrjeti Telemetrik Sizmiologjik i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Sipas të dhënave që disponon observatori, tërmeti është ndjerë nga popullata në Ohër dhe rrethinë dhe ka ndodhur në orën 02:41 minuta, me magnitudë lokale 3.6 dhe me intensitet tre gradë sipas shkallës makrosizmike evropiane.