Një tetovar u sanksionua pasi ngiste një “BMW” në autostradë me 300 km / orë

vull
Dje (18.02.2021) oficerët e policisë në Stacionin Policor Tetovë për Siguri në Trafikun Rrugor zbuluan dhe sanksionuan 24-vjeçarin B.J. nga Tetova, i cili ishte duke drejtuar mjetin motorik “BMW”, me targa të Tetovës dhe rreth orës 12.30 në magjistralen Gostivar-Tetovë po lëvizte me shpejtësi 300 kilometra në orë, dhe më pas videon e postoi në rrjetin social “Tik- tok “.
Në pajtim me nenin 36, pika 3 të Ligjit për Sigurinë në Trafikun Rrugor, është përgatitur një parashtresë dhe ai do të përballet me një gjobë prej 400 eurosh në kundërvlerë me denarë, dhe ai do të dënohet me një masë mbrojtëse – revokim i përkohshëm i shoferit licencë deri në një vit.

Next Post

Bekteshi: Qëllimi kryesor i Maqedonisë së Veriut në kryesimin e CEFTA-s do të jetë heqja e barrierave tregtare

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe Ambasadori i Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, David Geer, prezantuan sot prioritetet e Maqedonisë së Veriut me kryesimin e Marrëveshjen e Evropës Qendrore tëTregtisë së Lirë – CEFTA në vitin 2021. Në fjalimin e tij Ministri deklaroi se qarkullimi i lirë i mallrave, […]

Subscribe US Now