Një vajzë 17-vjeçare dhe pesë të tjerë janë mes të mbijetuarve të aksidentit në Bullgari

vull

Sipas të dhënave fillestare, 4 autobusë të një kompanie turistike nga Maqedonia kanë hyrë në Bullgari përmes vendkalimit Kapitan Andreevo. Ata udhëtuan nga Stambolli në Shkup.

“Kjo është një tragjedi njerëzore e panjohur në përmasat e saj. Informacionet dhe versionet fillestare janë se katër autobusë kanë hyrë nga Stambolli në Shkup. Në këtë autobus ndodheshin 52 pasagjerë, 12 prej të cilëve fëmijë. “Pirogov” aktualisht strehon 7 persona, 45 janë të vdekur, mes të cilëve 12 fëmijë.  Një ekip mjekësh të mjekësisë ligjore udhëton për te vendi  tragjedis dhe nga secili trup do të merret një mostër e ADN-së. Informacionet e para mësojnë se nuk ka shtetas bullgarë. Ka dy versione: një gabim njerëzor i shoferit, dhe në të dytin ka pasur një defekt teknik të papritur”, tha zëvendëskryeprokurori Borislav Sarafov.

Një vajzë 17-vjeçare dhe gjashtë të rritur janë pranuar në spitalin Pirogov në Sofje pas aksidentit tragjik në Bullgari.

Next Post

Firma “Geci” braktis edhe aksin Klos – Bulqizë

Jo vetëm aksi Skuraj – Burrel por edhe ai Klos – Bulqizë është pothuajse totalisht i braktisur nga firma mirëmbajtëse e rrugës Skuraj – Peshkopi. Janë vetëm pak metra rrugë në fshatin Klos – Katund që firma në fjalë nuk ka bërë asgjë për ta rregulluar. Çedimi i kësaj pjese […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: