Njoftim,për panairin “PRISHTINA 2021”

vull

Në  Prishtinë u nënshkrua  marrëveshja ,ndërmjet Odës ekonomike të R.Kosovës dhe Institutit për zhvillim ekonomik të Tetovës. Për bashkorganizimin e panairit të përgjithshëm mbarkombtar,dhe të prodhimeve bujqsore  PRISHTINA 2021.

Piksynimi i përbashkët është,përkrahja dhe zhvillimi i komuniteteve të bizneseve,krijimi i një ambienti të volitshëm ekonomik.Kushtet për tu aritë kembim tregtar janë në favor pë dy vendet,ngase afërsia gjeografike nuk kërkon shpenzime transporti,po ashtu edhe komunikimi i lehtë.

Po ashtu edhe barierat doganore janë me lehtësime,qarkullim i mallrave me origjinën e RMV-së,janë pa doganë.

Kompanitë e RMV do të kenë në shtande ,dhe reklamimim të përbashkët.

Paraqitje për panair bëhet te Instituti për zhvillim ekonomik-Tetovë

Next Post

Gani Geci ishte grushtuar me një ushtar të UÇK-së, e rrethuan më pastaj për ta arrestuar

Gani Geci / Lufta pa maska Më duhet të përmend një fakt të hidhur. Fjala është për një konflikt që më ndodhi me Idriz Mehmetin. Miftar Bajraktari ka dhënë shpirt në shtëpinë e hoxhës, babait të Idrizit nga Krasmirofci. Konflikti ishte për motive politike të më hershme dhe për dy […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: