Nora Aliti e bën të flasë shqip Komisionin për Letra me Vlerë

Kohanews Admin

Komisioni për letra me vlerë, si një nga institucionet më të rëndësishme financiare në vend ndërvite nuk ka pasur e as nuk ka tingëlluar asnjëherë shqip. Mirëpo, me ardhjen në detyrë të kryetares së re të këtij komisioni Mr. Nora Aliti, ky institucion financiare tashmë frymon edhe shqip. Faqja zyrtare e KLV tashmë të gjitha informacionet i ka edhe në gjuhën shqipe nga A deri në ZH dhe kjo falë kryetares së re e cila me shumë mund ka bërë që institucioni që drejton të ketë një qasje shumë më ndryshe edhe ndaj palës shqiptare e cila ka qenë e diskriminuar dhe nuk ka pasur asnjë të drejtë aty. http://sec.gov.mk/

Next Post

Në Universitetin e Tetovës u promovua monografia “Maqedonia nga antika deri te koha jonë

Vepra me titull “Maqedonia nga antika deri te koha jonë” e autorit Jusuf Buxhovi u promovua sot në Universitetin e Tetovës. Vepra në fjalë është një studim voluminoz monografik, që mbështet konceptin se Maqedonia që nga antikiteti , mesjeta e deri te koha jonë është pjesë e botës ilire – […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: