NP Ujësjellësi me apel: Uji i pijshëm të shfrytëzohet racionalisht

vull

Në bazë të paralajmërimeve për valën e të nxehtit nga ana e Entit hidrometeorologjik në ditët e ardhshme, NP Ujësjellësi apelon deri tek qytetarët që të shfrytëzojnë ujin në mënyrë racionale dhe të shmangin përdorimin e panevojshëm si dhe ujitjen e sipërfaqeve të gjelbra.

“Lusim të gjithë qytetarët që deri në paraqitjen e radhës t’i respektojnë të gjitha rekomandimet nga autoritetet kompetente për mbrojtje nga temperaturat e larta”, thuhet në njoftimin e NP Ujësjellësi dhe kanalizimi.

Next Post

Partia Demokratike dënon me ashpërsi rritjen e dhunës kundër kundërshtarëve politkë

Partia Demokratike dënon me ashpërsi rritjen e dhunës kundër kundërshtarëve politkë dhe përfaqësuesve të opozitës. Mbrëmë në mesnatë është vendosur tritol në banesën e nënkryetarit të Bashkisë së Kamzës, Vendim Demaj. Fatmirësisht, ai dhe familja e tij nuk ndodheshin në banesë. Policia e Shtetit po e fsheh këtë ngjarje të […]

Subscribe US Now