NPK-ja bënë të ditur se uji në Tetovë është i pastër dhe mund të pihet

vull

Kumtesë nga NPK-ja:

✅Në bazë të rezultateve nga analizat e kryera nga Qendra për Shëndet Publik në Tetovë në rrjetin e ujësjellësit, uji për pije në qytetin e Tetovës është i pastër dhe për pije.
Nga rezultatet e marra është vërtetuar se uji nga ujësjellësi i qytetit të Tetovës, është sipas kushteve të parapara me Rregulloren për sigurinë e ujit për pije dhe Ligjit për furnizim me ujë të pishëm(Gazeta Zyrtare e RM-së nr.46/08 dhe 183/2018).
🚰Uji poashtu është i pastër sa i përket gjendjes së tij mikro-biologjike dhe është i sigurt për pije.
Me respekt,
NPK “TETOVA” Tetovë.

Next Post

Kryeministrat Kovaçevski dhe Petkov mbajtën mbledhje plenare në prezencë të delegacioneve të të dyja vendeve

Në kuadër të vizitës zyrtare të delegacionit nga Republika e Bullgarisë, në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt mbledhje plenare e kryeministrave të Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski dhe të Bullgarisë, Kiril Petkov, bashkë me anëtarët e të dy qeverive. Në mbledhjen plenare të delegacioneve qeveritare nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: