NPK-ja: Rrëshqitje të dheut në Leshnicë, shkak tërmeti, një pjesë e Tetovës sërish pa ujë

vull

Ndërmarrja Publike Komunale e Tetovës bënë të ditur se sërish është shfaqur defekt në ujësjellësin në vendin e quajtur Leshnicë, ja arsyeja e tyre:

Të nderuar qytetarë,
Si rezulltat dridhjeve seizmologjike të tokës (tërmet) kemi rëshqitje të dheut në linjën e Leshnicës ku është paraqitur defekt në gypin kryesor fi-500.
Momentalisht në rezervuaret e qytetit pëson rënie drastike në një mesatare prej 150 l/s, gjithashtu nga sot kemi aktivizuar edhe katër bunare që gjenden në qytetin Tetoves.
Me qëllim të furnizimit të barabartë me ujë për pije në të gjitha pjesët kritike të qytetit deri në sanimin e defektit, Ju informojmë se nga sot (e Martë) 16.03.2021 NPK “TETOVA” Tetovë jemi të detyruar që të fillojëm me restrikcion të ujit për pije nga edhe atë nga ora 08:30 deri 11:30 si dhe pasdite nga 15:00 deri 18:00, kurse nga mesnata nga ora 00:00 deri në orën 05:00. Ky restriksion do të vlej deri në sanimin e defektit në linjën kryesore të Leshnicës.
Next Post

Një fëmijë vdiq, dhe një person po lufton për jetën e tij pas zjarrit që kaploi një ndërtesë në Gostivar

Një fëmijë vdiq dhe një grua ishte në një gjendje të rrezikshme për jetën dhe u transferua në spitalin e Gostivarit pas zjarrit që shpërtheu në një ndërtesë banimi në Gostivar. Zjarrfikësit kanë hequr trupin e pajetë të një fëmije dhe një gruaje 35-vjeçare të cilët së shpejti u dërguan […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: