NPK-Tetovë : Uji për pije në qytetin e Tetovës është i pastër

vull
Kumtesë nga NPK-Tetova:
Të nderuar qytetarë,
✅Në bazë të rezultateve nga analizat e kryera nga Qendra për Shëndet Publik në Tetovë në rrjetin e ujësjellësit, uji për pije në qytetin e Tetovës është i pastër dhe për pije.
Nga rezultatet e marra është vërtetuar se uji nga ujësjellësi i qytetit të Tetovës, është sipas kushteve të parapara me Rregulloren për sigurinë e ujit për pije dhe Ligjit për furnizim me ujë të pishëm(Gazeta Zyrtare e RM-së nr.46/08 dhe 183/2018).
🚰Uji poashtu është i pastër sa i përket gjendjes së tij mikro-biologjike dhe është i sigurt për pije.
Me respekt,
NPK “TETOVA” Tetovë.

Next Post

BDI: Rritja e dyfishtë e pagës minimale rruga e duhur për standard më të lartë jetësor

Bashkimi Demokratik për Integrim përshëndet marrëveshjen e arritur mes Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë së Veriut dhe punëdhënësve për rritjen e pagës minimale nga 15 140 denarë në 18 000 denarë që do të përfshijë rreth 80 000 punëtorë nga sektorë të ndryshme në tregun e punës të vendit tonë. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: