Next Post

Ministria e financave bëhet me tabelë edhe në gjuhën shqipe!

Shkup, 8 gusht – Nga sot tabela e vendosur në hyrje të Ministrisë së financave figuron në tre gjuhë e krahas gjuhës maqedonase dhe asaj angleze është dhe gjuha shqipe. Ky dikaster, që nga formimi i Maqedonisë si republikë nuk ka frymuar asnjëherë shqip dhe qytetarët shqiptarë gjithmonë kanë qenë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: