Nuk mund të ketë hetim objektiv për zjarrin kur Zaev dhe Filipçe do të hetojnë Zaev dhe Filipce

vull

Zaev është fshehur nga publiku për ditën e dytë për tragjedinë në Tetovë, thonë nga VMRO-DPMNE.

– Ne zbuluam se përgjegjësia morale e Filipçes do të varet nga hetimi. Por Filipçe duhet ta dijë se përgjegjësia morale nuk vendoset, por duhet të ndihet. Në këto momente tragjike, gjëja më e rëndësishme është të kesh një pasqyrë të qartë të hetimit dhe marrjes së përgjegjësisë. Nuk ka asnjë hetim objektiv kur Zaev dhe Filipçe do të kryejnë një hetim për Zaev dhe Filipce. Prandaj, ata duhet të tërhiqen dhe të japin dorëheqjen, tha partia në një deklaratë.

Prandaj, ata theksojnë se përgjigjet duhet të jepen nëse ndërtimi i spitalit nuk është problem, atëherë a është problem funksionaliteti dhe menaxhimi i spitalit.

Pse Ministria e Filipçes nuk mund të garantojë shëndetin e qytetarëve?, Pyesni nga VMRO-DPMNE.

Next Post

"SHANI" ME VOTË!

Hasim Memishi Sopi:  Politikanët e marrin fuqinë nga populli me anë të votës, prandaj më mirë është të “shahemi” me votë! Ditën e zgjedhjeve mos votoni ata që kanë kaluar nga “shiltet” në gucci! Ditën e zgjedhjeve ju jeni fuqia, prandaj duhet t’i ndëshkoni me votë! Ditën e zgjedhjeve Ne […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: