“Nxehët” situata, flet vëllau i El Chekës: Nëse i ndodh Chekës diçka, faji do t’i mbetët Ziadin Selës

vull

Pas reagimit të El chekës për liderin e ASH-së se ai është fajtori për mosbashkimin e opozitës shqiptare, i menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i grupit të Kumanovës, duke u distancuar nga deklaratat e El Chekës dhe duke thënë se nuk e ka më përkrahjen e tyre. Por pas kësaj, ka reaguar edhe vëllau i El chekës, Blerim Ahmedi, i cili ka deklaruar se vëllau i tij nuk ka bërë pazare për asgjë . Gjithashtu ai ka deklaruar se protestat e organizuara nuk janë bërë në emër të grupit të kumanovës por në emër të shqiptarëve. Më tej ai shton se nëse i ndodh dicka EL Chekës përgjegjësia do të mbjer mbi Ziadin Selën.

Ja reagimi  i plotë;

Next Post

Hallaçi, Sami Ukshini dhe Val Zekaj deklarohen se cilën parti e mbështesin

Deklarata e përbashkët e Shek Hallaçit, Sami Ukshinit dhe Val Zekajt: Unë Shek Hallaçi, Sami Ukshini dhe Val Zeka distancohemi nga gjitha deklaratat e shokëve tanë(El Cheka) që minojnë hetimin ndërkombëtar për rastet e montuara politike. Ne nuk ishim dakord që të mbahen protesta por jashtë vullnetit tonë ndodhën të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: