OEMVP sjell investitorë në takim me z. Zoran Zaev

vull

Delegacion nga OEMVP, në krye me z. Nebi Hoxha, sollën në vend investitorë nga Kosova dhe Shqipëria, të cilët u mirëpritën në takim te kryeministri i R. së Maqedonisë së Veriut, z. Zoran Zaev. Kryeministri i përshëndeti iniciativat për investim në shtetin tonë, pasi që ato janë të dobishme për ekonominë në tërësi.
Biznesmenët u informuan për pyetjet kyçe me të cilat u informuan për investime në sektorë të ndryshëm. Kryeministri z. Zaev e shprehi kënaqësinë e tij, duke e përshëndetur faktin që kompanitë nga vendet fqinje shprehin interesim për investim në shtetin tonë. Njëkohësisht ky interesim do të thellon edhe marrëdhëniet mes shteteve tona fqinja, duke krijuar kështu investime dhe fitim të ndërsjellë.

Next Post

Do të nisin punimet në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit

Pas përfundimit të punëve përgatitore në periudhën e ardhshme do të fillojë rikonstruksioni i rrugës nga Tetova drejt Kodrës së Diellit, ndërsa vlerësimet janë se riparimi do të përfundojë deri në këtë vjeshtë, deklaroi sot ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve gjatë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: