Oliver Spasovski ka dhënë dorëheqje nga LSDM

vull

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, ka dhënë dorëheqje mëngjesin e sotëm nga pozita e nënkryetarit të LSDM-së.

Spasovski po ashtu informoi se sonte do të marrë pjesë në seancën e LSDM-së dhe se paraprakisht ka paralajmëruar se kryeministri i ri që sonte duhet të propozohet dhe të zgjidhet nga partia duhet të formojë një ekip të ri.

Para disa ditësh në revistën debatore “Click Plus” në TV21, Spasovski theksoi se nuk duhet të jetë pjesë e ekipit të ri të LSDM-së, gjegjësisht se kryetari i ri i partisë, Dimitar Kovaçevski duhet të zgjedhë njerëz të rinj.

Spasovski tha se ka investuar në parti për 28 vjet dhe paralajmëroi se pas 1 janarit do të thotë nëse do të qëndrojë në ekipin qeveritar.

Next Post

LSDM: Arsovska pakësoi paratë për mjedisin, nuk ka ajër të tillë të pastër në Shkup

Kryetarja e VMRO-DPMNE-së, Danela Arsovska, në vend që ta rrisë, i zvogëlon paratë për mjedisin. Dhe kjo është tre herë më pak Ky është një tjetër në vargun e vendimeve të gabuara të Danela Arsovskës në dëm të shkupjanëve, i akuzuar në konferencën e sotme për media, Stefan Vasev nga LSDM. […]

Subscribe US Now