Opozita nuk krijon kuorum për punimet e Kuvendit

vull

Shkaku i infektimit me Covid-19, seanca e 34-të me radhë e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut nuk pati kuorum dhe kryeparlamentari Talat Xhaferi deklaroi se nuk aprovohet rendi i ditës, ndërkaq deputetët e opozitës nuk u paraqitën që të ulen në ulëset e Kuvendit me çka pamundësuan që të votohen ligje në dobi të qytetarëve të vendit.

“Prezent kanë qenë 59 deputet të shumicës parlamentare. Dy deputetë tjerë nuk kanë mundur të marrin pjesë për shkak se janë të infektuar nga virusi korona. Deputeti i tretë ka simptome dhe pret rezultat. Në ditët në vazhdim do të vazhdoj votimi për këtë pikë me çka do të ketë njoftim,” u shprehë Xhaferi.

Next Post

Grubi: Qeveria dritë jeshile për Qendrën Rekreative-Sportive “Treska”

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi në faqen e tij zyrtare në facebook ka informuar se sot gjatë mbledhjes së 51 të Qeverisë është shqyrtuar dhe miratuar informacioni për vazhdimin e procedurës së krijimit të Qendrës Rekreative-Sportive “Treska” në Komunën e Sarajit. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: