Osmani: Jemi të shqetësuar për emërimin e Erolld Musliut

vull

Zv. Kryeministri Bujar Osmani në lidhje me emërimin e Erolld Musliut në krye të Agjencisë për zbulim ka deklaruar:


“Vendimi i djeshëm i presidentit na ka shqetësuar të gjithëve. Mendojmë se ka qenë një vendim që është marrë nga mungesa e informacionit”, deklaroi Osmani.

Osmani ka shtuar se deri sa të zbardhet në tërësi rasti i Kumanovës, personat e përfshirë nuk mund të marrin poste kyçe në institucione. Ai shpreson që presidenti të rishikojë përzgjedhjen e Musliut të cilën beson se nuk e ka bërë me qëllime të tjera.

Next Post

Zv.ministri Çelaj në qeveri propozon Projekt-rregulloren për organizimin e brendshëm dhe sistematizimin në ministrinë e Integrimit

Në Mbledhjen e Qeverisë, të cilën e kryesoi kryeministri Haradinaj, paraqita për miratim Projekt-rregulloren për organizimin e brendshëm dhe sistematizimin e vendeve të punës në këtë Ministri dhe nismën për Marrëveshjen financiare trepalëshe, Bashkimit Evropian, Kosovës dhe Shqipërisë. Të dy propozimet u miratuan. Projekt-rregullorja krijon bazë më të konsoliduar të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: