Osmani: Koalicioni qeverisës do të zgjërohet pas zgjedhjeve

vull

Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani në një dalje për media tha se koalicioni qeverisës është stabil, duke shtuar se pas zgjedhjeve lokale pritet që të zgjerohet.

“Nuk ka shumicë të re parlamentare, nuk ka nevoj për zgjedhje të parakohshme parlamentare. Koalicioni qeverisës është stabil dhe pas zgjedhjeve (lokale) presim të zgjerohet”, deklaroi Bujar Osmani – zëdhënës i BDI-së.

 

Next Post

Blerim Bexheti, 10 790 vota rekord në Saraj

Bashkimi Demokratik për Integrim në Saraj, ka shënuar rrekord rritje të numrit të votave në nivel komunal në Saraj. Kandidati I BDI-së në Saraj Blerim Bexheti ka fituar 10 790 vota, apo 73 për qindë të trupit votues pjesëmarës në zgjedhje dhe ka krijaur nja avantazh të thellë kundrejt rivalëve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: