Osmani: Për disa ditë do të ketë propozim për ambasador në Bullgari

vull

Ministri i Jashtëm Bujar Osmani në një prononcim për BTV ka bërë të ditur se brenda pak ditësh do të ketë propozim për ambasador në Bullgari.

Siç raporton korrespondenti i MIA-s nga Sofja, ministri Osmani ka vlerësuar se është gabim që Maqedonia e Veriut nuk ka pasur ambasador në Bullgari gjatë këtyre viteve, por ka shprehur shpresën se kjo do të ndodhë në ditët në vijim.

Ambasadori i fundit i Maqedonisë së Veriut në Bullgari ishte Marjan Gjorçev, mandati i të cilit përfundoi në fund të marsit 2020.

Next Post

Prej sot mund të aplikoni për racion të subvencionuar ata studentë të cilët deri më tani nuk e kanë realizuar këtë të drejtë

Ministria e Arsimit dhe e Shkencës informon se prej sot deri më 31 janar, përsëri është e mundshme për të aplikuar për realizimin e së drejtës të racionit të subvencionuar për student  për ata  që i plotësojnë kushtet në pajtim me Ligjin për racionin  e subvencionuar për student, por që […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: