Paga minimale do të rritet në 18,000 denarë deri në fund të vitit?

vull

Ka njoftime për një rritje të pagës minimale.

“Tendenca është që paga minimale të jetë 18,000 denarë në dy muaj e gjysmë,” njoftoi kryeministri Zoran Zaev në fushatën zgjedhore lokale.

Ai thotë se më parë paga minimale ishte nga tetë deri në nëntë mijë denarë, dhe sot është 15,200 denarë, me tendencë, deri në fund të këtij viti, për dy muaj e gjysmë nga tani, do të jetë 18,000 denarë.

“Marrja e një vendimi të tillë është një konfirmim se ekonomia po lëviz në drejtimin e duhur,” tha Zaev.

Next Post

Ganiu: Çairi, komuna e parë në RMV me qendër për Start UP Biznesedhe inivaicione

Kryetari i Komunës së Çairit, dhe kandidat i BDI-së për katër vitet e ardhshme në këtë detyrë, Visar Ganiu sot në Çarshinë e Vjetër në Shkup takoi të rinj nga kjo komunë, ku i informoi ata se Komuna e Çairit do të siguron ambiente prej 400 metrash katrorë, zyra të […]

Subscribe US Now