Pajaziti: Në 24 orët e fundit nuk regjistrohet asnjë viktimë në Tetovë

vull

Gjatë 24 orëve të fundit, deri në orën 07:00 të ditës së sotme në Spitalin e Tetovës nuk është regjistruar asnjë viktimë nga Kovid-19.

“Për herë të parë, pas më shumë se 3 javëve nuk kemi pacient që ka ndërruar jetë në mesin e personave të hospitalizuar. Ndërkohë kemi 9 persona të ri të pranuar për kurim, derisa 13 të tjerë janë lëshuar në shtëpi. Për momentin kemi 84 persona të hospitalizuar, 82 prej të cilëve janë në oksigjeno-terapi”, deklaroi Miranda Pajaziti.
Next Post

Përkujtesë historike: 7 shtator 1990 KUVENDI I KAÇANIKUT - GURTHEMEL I SHTETIT TË KOSOVËS

Kuvendi i e Kaçanikut vuri në binarët historik shtetndërtimin e Kosovës, si proces të natyrshëm dhe të pandalshëm pas shpalljes së Deklaratës Kushtetuese të 2 korrikut 1990. Kështu, Kushtetua e Kaçanikut legjitimoi një realitet politik në përputhje me vullnetin demokratik të qytetarëve të Kosovës të shprehur në referendumin për pavarësi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: