Partia Demokratike Shqiptare intensifikon fushatēn e saj për raundin e dytē të zgjedhjeve për president. Kryetari z.Menduh Thaçi u takua me shtabin e PDSH -së dega Strugë

vull

Në këtë takim kryetari z.Thaçi pasi falenderoi për angazhimin e tyre në raundin e parë bëri thirrje për dalje masive në raundin e dytë , ku duke votuar për kandidatin e përbashkët qeveritar për president , ne parandalojmē që Maqedonia e Veriut, të jetē në zonën e influencës ruse .Do të ishte fatale , jo vetëm për ne shqiptarët por edhe për qytetarët tjerë të këtij shteti , që tē lejojmë që Rusia të ketë ndikim.Ketë gjë t’ua sqarojmē edhe atyre që hezitojnē tē dalin në votime, vazhdoi me tutje kryetari z.Thaçi , sepse duke votuar kandidatin e përbashkët për president, përfundimisht duke rrumbullaksuar procesin e anëtarësimit në NATO , ne forcojmë aleancën me SHBA-të dhe BE-në.

Next Post

Ushtarakët e FSK-së gjejnë trupin e pajetë të përsonit të humbur në Bjeshkët e Rugovës

Me vendim të ministrit të Mbrojtjes Rrustem Berisha dhe sipas urdhërit të komandantit Forcës së Sigurisë së Kosovës gjenerallejtënant Rrahman Rama, një ekipi i Kërkim- Shpëtimit i FSK-së u angzhua në operacion kërkimi për një person të zhdukur në bjeshkët e Rugovës në Komunën e Pejës. Ekipi profeionl i FSK-së […]

Subscribe US Now