Partia Demokratike Shqiptare sot mbajti mbledhje të Kryesisë Qendrore në të cilën u përcaktuan departamentet dhe komisionet brendapartiake poashtu edhe udhëheqësit e tyre

vull

Partia Demokratike Shqiptare sot (e Shtunë, 11 Janar) mbajti mbledhje të Kryesisë Qendrore në të cilën u përcaktuan departamentet dhe komisionet brendapartiake poashtu edhe udhëheqësit e tyre.

Përzgjedhjet janë të paraqitura si vijon:

Departamenti për çështje sociale, shëndetësi dhe zhvillim rural – Frymzim Dauti
– Komisioni për pushtet lokal dhe zhvillim rural, Musadik Beqiri
– Komisioni për shëndetësi, Arben Demiri
– Komisioni për punë dhe politikë sociale, Ragmi Isufi

Departamenti i politikës së brendshme – Orhan Ibraimi
– Komisioni i sigurisë, Vasfi Doki
– Komisioni i kontrollit të brendshëm partiak, Kamber Sadiki

Departamenti juridik – Rametulla Kuçi
– Komisioni për trajnim të strukturave partiake për procesin zgjedhor, Nazmi Dauti
– Komisioni juridik, Astrite Kaba
– Komisioni legjislativ, Imer Aliu

Departamenti i arsimit, kulturës, rinisë dhe sportit – Valbona Toska
– Komisioni për arsim, Agim Shabani
– Komisioni për kulturë, Sadije Iljazi
– Komisioni për rini dhe sport, Visar Palloshi
– Komisioni për çështje fetare, Arben Rufati

Departamenti i marrëdhënieve me jashtë – Fatmire Isaku
– Komisioni i NATO-s, Agron Zeqiri
– Komisioni për EU, Ramazan Shaqiri
– Komisioni për diasporë, Besnik Memeti

Departamenti ekonomik – Bardhyl Dauti
– Komisioni për ekonomi dhe financa, Sami Rushidi
– Komisioni për bujqësi, Afrim Latifi
– Komisioni për ekologji, Hisni Thaçi
– Komisioni për transport, lidhje dhe urbanizëm, Zemri Asani

Departamenti i marrëdhënieve me publikun – Luan Tresi
– Komisioni për informim, marketing dhe propagandë, Driton Ibishi
– Komisioni i bashkëpunimit ndërpartiak, Bilall Lutfiu

Departamenti organizativ – Sali Ajdini

Komisioni Kadrovik – Azem Sadiku

Shërbimi për informim, PDSH

Next Post

Astrit Salihu: Jeta ime mes biznesit, humanizmit dhe aktrimit

Ai merret me biznes, humanizëm dhe aktrim tash e një kohë të gjatë. Djaloshi nga Kosova që jeton në Gjermani nuk njeh limite pasi me suksese po menaxhon të gjitha fushat. Ka një biznes funeralesh ‘Atdheu’, që po transporton në gjithë Europën por duke mos lënë anësh edhe aktivitetet humanitare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: