Partia Demokratike Shqiptare vazhdon me aktivitetin zgjedhor për zgjedhjen e presidentit në raundin e dytë

vull

Kryetari z.Menduh Thaçi takoi shtabet e partisë të degës Bogovinë dhe të degës Bervenicë-Çellopek.


Z.Thaçi vuri në pah se shqiptarët janë përcaktuar për miqësi të përjetëshme me SHBA si dhe me BE, prandaj dalja sa më masive në raundin e dytë dhe votën për kandidatin e përbashkët qeveritar për president jo vetëm që rrumbullaksojmë procesin e aderimit në NATO dhe njëkohësisht parandalojmë influencën e politikës së Rusisë e cila sigurisht është në kundërshtim me interesat tona dhe mund të shkaktojë destabilizim në këto hapsira.

Next Post

Bexheti: Federalizimi i pashmangshëm për Maqedoninë e veriut

Zhvillimet politike, për zgjedhjen e presidentit ,sikur shpalosën pa dashje nevojën e momentit politik nga arkivi i i veprimtarisë politike të shqiptarëve nga koha e pjekurisë së lartë. Atë botë, kur shqiptarët ishin të mveshur me ideologji të pjekur politike dhe me aftësi organizative për vetorganizimin politik.Shqiptarët i udhëhiqte klasa […]

Subscribe US Now