Partia Demokratike Turke, përgatitet të konkurrojë me listat e saj në Zgjedhjet Lokale edhe atë me tetë kandidat për kryetar Komunash

vull

Sipas informacionit jozyrtar, dhe i cili ende nuk është konfirmuar me një deklaratë zyrtare, PARTIA DEMOKRATIKE TURKE po përgatitet të konkurrojë me listat e saj në Zgjedhjet Lokale që do të mbahen në Maqedoninë e Veriut më 17 Tetor 2021.

Sipas informacionit që kemi marrë nga drejtuesi i lartë TDP’se , i cili nuk donte që emri i tij të zbulohej, TDP synon të konkurrojë me listat e anëtarëve të Këshillit të tij në afërsisht 30 Komune në të gjithë vendin, dhe thuhet se synon të konkurrojnë me kandidat për Kryetar Komune në 8 komuna.

Duke pasur parasysh që TDP, e cila po përgatitet të hyjë në zgjedhje me një strategji të tillë në përputhje me kërkesën nga degët, do të ndikojë shumë në rezultatet dhe balancat e zgjedhjeve në Komunate ne të cilat ka konkurruar ma par me lista te anëtareve të këshillave dhe kandidate për Komuna.

Next Post

Ahmeti: Po të ishte Zaevi kryeministër, nuk do të ndodhte 2001-shi

Kreu i BDI-së Ali Ahmeti rikujtoi periudhën e konfliktit dhe rrugën deri tek Marrëveshja e Ohrit. “Nuk ka qenë lehtë as për mua e as për bashkë drejtuesit sepse ky vend ishte shpallur oaza e paqes dhe për faj të përfaqësuesve shqiptar që nuk kishin arrit forcërisht të bindin komunitetin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: