Pas reagimit të Dimitrievski, Filipçe ndryshon vendimin!

Kohanews Admin

Pas reagimit nga ana e kreut të komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski në lidhje me vendimin e Ministrisë së shëndetësisë që ndryshimi i gjinisë të bëhet në kuadër të buxhetit të shtetit, ka reaguar kreu i komunës së Kumanovës, Dimitrievski i cili është shprehur kështu:

“Bëj cfarë të duash me jetën tënde, duaje dhe ndrysho gjininë, vendim personal por jo në logari të shtetit e as më pak në llogarinë time. Të kuptohemi, nuk jam kundër të drejtave personale dhe individuale të grupeve të margjinalizuara, i respektoj ato por kjo është shumë ofenduese. Në vendet demokratike ligji është vullnet i shumicës e jo dëshirë individuale e dikujt”, kështu ka shkruar Dimitrievski.

Ndërkohë që duket se ky qëndrim i tij ka ndikuar që ministri i shëndetësisë Filipce të reflektojë dhe të ndryshojë qëndrimin dhe vendimin bashkë me një pjesë tjetër të ministrave në kabinetin qeveritarë të cilët kanë shprehur vullnet për mbështetje të këtij vendimi!

Next Post

Dashurie Bilaj e ndryshon pamjen dhe vjen përvëluese

Dashurie Bilaj është shqiptarja që godet me çdo foto që poston në rrjete sociale. Ajo, bije në sy përherë për shkak të hireve të saj. Këngëtarja dhe modelja me linja bombastike, së fundi ka ndryshuar pamjen. Ajo po duket e jashtëzakonshme. Dashuria, missi me disa kurora, duket “hot” dhe po […]

Subscribe US Now