Pas takimit me presidentin Pendarovski, zv.kryeministri Bytyqi: Secili nga ne sot, dham përkushimtimin që do të kontribojmë në shtetin tonë

Blerand Rexhepi

Përbërja e re e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut në takim protokolarë më kryetarin Stevo Pendarovski.

Secili nga ne sot, dham përkushimtimin që do të kontribojmë në shtetin tonë, përkushtim i cili në këtë mandat do të na mban të përgjegjshëm para qytetarëve për një të ardhme të përbashkët, të ndritur dhe zhvillimore.

Next Post

Në ditën e parë të punës në MPJ, ministri Osmani realizon bisedë telefonike me ndihmës sekretarin amerikan, Riker

Thellimi i partneritetit strategjik mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-ve – një prej prioriteteve kyçe të politikës së jashtme. Në ditën e parë të punës si Ministër i Punëve të Jashtme, realizova bisedë telefonike zyrtare me Ndihmës Sekretarin Shtetëror për Çështje Evropiane dhe Euro-Aziatike të SHBA-ve, Filip Riker, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: