Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Pas takimit me Vuçiqin, t’i ndalohet Edi Ramës hyrja në Kosovë!

1 min read

Pas të gjitha bëmave ndaj Kosovës,Edvin Ramës duhet t’i ndalohet përkohësisht hyrja në Kosovë.Të mos e teproj ndoshta do duhej të shpallej pse jo edhe persona non grata.

Pas minishengenit Ballkani i Hapur,ndër të tjera ai ka mohuar në krah të miqve të tij Vuçiq dhe Zaev ndihmën e parë që erdhi nga forcat Speciale të Kosovës më 26 nëntor 2019 kur Shqipëria u godit nga tërmeti tragjik.

Për më shumë Edvini e paraqet Vuçiqin lider progresi. Miku i Ramës dhe armiku ynë numër një i krijimit të Minishengenit devalvon pozitën e Kosovës në rajon.

Ndikimet gjeostrategjike të Ramës janë serbo-ruse. Rama bën aleancë me shtetin më armik të shqiptarëve,Serbinë.

Ramës nuk i është vrarë asnjë familjar. Por,Rama e ka gabim natë e ditë.

Lum ne për Edvinin! Edvini është lazdruar tejmase!