PDSH hapi zyrat në Likovë

vull

PDSH po vijon takimet me strukturat e saj në komunën e Likovës. Zëdhënësi i kësaj partie, Bekim Fazliu ka publikuar fotografi në rrjetin social facebook, ku ka shkruar për hapjen e zyrave të PDSH-së në degën e kësaj partie në komunën e Likovës. Këto aktivitete janë pjesë e takimeve të kreut të PDSH-së, Menduh Thaçi me strukturat e kësaj partie.

Ai së fundi ka zhvilluar disa takime në rajonin e Pollogut, ku ka takuar aktivistë dhe strukturat partiake.

Next Post

Gjenerali tetovar në Ushtrinë perandorake

Kush ishte gjenerali shqiptar nga Tetova, i cili diplomoi në Akademinë Ushtarake të Stambollit më 1904 dhe u bë epror i Ushtrisë Perandorake dhe ushtarak i nderuar nga Kemal Ataturku, themelues i Turqisë moderne. -Fatma Hanko nga Tetova, e bija e Sheh Mustafa Tetovës (nënkryetar i Lidhjes së Prizrenit më […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: