PDSH-ja rikthehet fuqishëm në Komunën e Bogovinës (FOTO)

vull

Është nevojitur shumë pak punë për të  bindur anëtarët e vërtet të PDSH-së se vetëm me këtë parti qytetarët Bogovinas kanë qenë drejt të përfaqësuar dhe asnjëherë dora e pushteti nuk ka mundur ti ndëshkoj deri sa në krye  të qeverisjes së vendit ka qenë dora e hekurt e kryetarit të kësaj partie, Menduh Thaçi.

 

” Tërmet ”
Epiqendra Bogovinë 🇦🇱
Kandidati ynë dhe i vetëm Zemri Asani ngre Bogovinën me rethinë në këmbë !
I zoti i shtëpisë premtoi rikthimin e shkollës së mesme,premtoi për më të dashurit tanë ndërtimin e Sallës sportive  Investime në infrastrukturë,ujësjellësa…

Zëri i Bogovinës – Zemri Asani 🇦🇱

Next Post

Ziberi nga Dibra: Rruga e kryeministrit shqiptar i bashkon të gjithë dhe nuk bënë diferenca (VIDEO)

Karvani i kryesisë së Bashkimit Demokratik për Integrim në kuadër të aktiviteteve të fushatës zgjedhore për zgjedhjet parlamentare që do të mbahen me 15 korrik të këtij viti u mirëpritën nga qytetarët e Dibrës ku me fjalimet u paraqitën, nikoqiri i këtij tubimi, Kryetari i Komunës, z.Hekuran Duka, bartësi i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: