PDSH kandidon me 13 kandidatë për kryetar komune dhe 16 lista për këshilltarë komunal

vull
Në zgjedhjet lokale të 17 tetorit Partia Demokratike Shqiptare do të kandidojë me 13 kandidatë për kryetar komune dhe 16 lista për këshilltarë komunal.
Në Tetovë garës për kryetar komune do t’i paraprijë Prof. Dr Sadi Bexheti, ndërsa në komunat tjera si vijon:
Gostivar, znj. Renata Elezi
Tearcë, Daut Emini
Bogovinjë, Dashmir Arifi
Brvenicë, Miqail Rasimi
Zhelinë, Medin Nazifi
Saraj, Ilir Krosi
Çair, Misin Gradinaj
Studeniçan, Azem Sadiki
Likovë, Hevzi Jashari
Dibër, Petrit Klenja
Strugë, Samir Murtezoski
Vrapçisht, Irfan Lushi
Ndërkaq, me lista për këshilltar komunal PDSH kandidon në komunat në vijim: Kumanovë,  Likovë, Qyteti Shkupit, Çair, Studeniçan, Shuto Orizarë, Saraj, Zhelinë, Jegunovcë, Tearcë,  Tetovë, Bogovinjë, Brvenicë, Vrapçisht, Gostivar dhe Strugë.
Next Post

A KA SY OPOZITA SHQIPTARE

Opozita shqiptare-myslimane  nëse nuk denjon që ta ketë në fokusin e vet edhe depolitizimin e BFI-së dhe shpëtimin e saj nga “demonët partiakë”, pastaj, pas zgjedhjeve, nuk do t’i ketë hije t’i akuzojë e t’i shajë hoxhallarrët se e ndihmuan akcilën parti për të fituar   Nga Eset Shaqiri   […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: