Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

PDSH mbajti tubimin përmbyllës në Tetovë

1 min read

Sonte Partia Demokratike Shqiptare mbajti tubimin përmbyllës në Tetovë, ku fjalim mbajtën kandidatët për këshilltarë Besart Asllani, Fatime Kuçi dhe bartësi i listës Visar Palloshi. Të pranishmëve me fjalë përshëndetëse i’u drejtua edhe kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi.