PDSH në Koroshishtë

vull

Vasfi Doko: “E dijmë të gjithë që Koroshishta ka qenë një bastion e revolucionit progresiv dhe çerdhe e arsimit. Unë do të jem ai që do të shtrij dorën në ndihmesë të këtij fshati dhe fshatrave të tjerë por për këtë duhet një përkrahje nga ju për PDSH-në”

Menduh Thaçi: “Pozita e zëvendëskryeministrit nuk është çështje karieriste për shkak se unë i kam kaluar këto. Koncepti im politik është demokracia konsensuale. Sa më shumë shqiptarë përkrahin PDSH-në, unë aq më shpejt do t’i realizoj qëllimet.

Next Post

Fjala e Shpëtim Idrizit në Këshillin e Europës në vitin 2010, i vetmi deputet i asaj kohe që doli kundër raportit të Dick Marty

Fjala e plotë e z. Shpëtim Idrizi: I nderuar Kryetar i seancës! Do të dëshiroja shumë që beteja ime e parë politike, këtu të ishte për liritë dhe të drejtat e njeriut në Evropë, për të cilat kam luftuar si student në 1990, duke rrëzuar një nga diktaturat më të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: