PDSH zyrtarizon kandidaturën e z. Daut Emini për kreun e Komunës së Tearcës

vull
Sonte, më 26 qershor, u mbajt Kuvendi i Degës së Partisë Demokratike Shqiptare në Tearcë ku   u zyrtarizua kandidatura e z. Daut Emini për kreun e Komunës së Tearcës.  Në këtë kuvend u zgjodh edhe kryetari si dhe kryesia e degës së PDSH-së Tearcë ku për kryetar u zgjodh prof. Ruhan Iljazi.
Në kuvend ishte prezent edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaçi duke iu drejtuar kuvendit me një fjalim rasti.
Next Post

Albini në kërkim të "armiqve" që e shpëtojnë nga dialogu

Albin Kurtit i është prishur agjenda me të cilën përpiqej të injoronte agjendën ndërkombëtare për Kosovën, duke e renditur dialogun me Serbinë aty “diku nga vendi i shtatë”.   Tani i ka dalë i pari. Në çdo lëvizje ndërkombëtare që bën, i del para dialogu. Dhe, në fakt, ai nuk […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: