Pehçevë, pesë helikopterë tashmë po shuajnë zjarrin

vull

Pesë helikopterë tashmë po shuajnë zjarrin në Pehçevë. Helikopterët u ngritën pas një inspetimi të mëhershëm që realizoi herët në mëngjes një nga helikopterët e ushtrisë.

“Pesë helikopterët kanë filluar shuarjen. Për arsye sigurie dhe për arsye të protokollit, nuk do të lidhem drejtpërdrejt”, ka shkruar në Facbook drejtori i Qendrës për Menaxhimin e Krizave, Stojançe Angellov.

Next Post

Zëvendëskryeministri Grubi në një tjetër aktivitet për shënimin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi do të merr pjesë në Tryezën e rrumbullakët me temë: “Rëndësia e Marrëveshjes së Ohrit për bashkësitë më të vogla”, organizuar nga Agjencia për Realizimin e të Drejtave të Bashkësive në bashkëpunim me Ministrinë për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: