Pendarovski takon kreun e BDI-së, Ali Ahmeti

Blerand Rexhepi

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot ka takuar kreun e Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti.

Dy bashkëbiseduesit ka këmbyer mendime rreth zhvillimeve të fundit politike në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Presidenti i vendit ka theksuar nevojën që në periudhën që vijon të gjithë aktorët politik të kenë qasje konstruktive dhe kapacitete e tyre ti orientojnë drejtë përmbushjes së reformave, me qëllim të marrje së datës për fillim të negociatave.

Next Post

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i UT-së e organizoi Konferencën e parë shkencore

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës vijon të shënojë suksese të njëpasnjëshme. Krahas realizimit të procesit mësimor, veprimtarisë publike që zhvillon, si: shënimin e Ditës Botërore të Ushqimit, organizimin e Panairit tradicional të ushqimit dhe aktiviteteve të tjera, ditë më parë,  prej 15 -17 maj […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: