Për herë të parë në Komunën e Dollnenit, u hap Njësiа Rajonale e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave.

vull
Ministri i  Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujrave, Arjanit Hoxha:
Me këtë intervenim ne banorëve të Komunës së Dolnenit do t’ua mundësojmë që të kursejnë si në aspektin financiar ashtu edhe në aspektin kohor.  Tani e tutje ata nuk do të duhet të kalojnë deri në 30 km distancë për dokumentacione të ndryshme, kështu me hapjen e Njësisë Rajonale ata do të ulin kostot që kanë bërë deri më tani. Në këtë komunë shumica e banorëve merren me bujqësi dhe kështu, nevoja për këtë ndërhyrje ishte e domosdoshme. Do të doja të falënderoja bashkëpunimin e kryetarit Xhemil Qamili me ndihmën e të cilit i bëmë të mundshme të gjitha këto.
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave është një partner i fermerëve dhe do të vazhdojë të jetë e tillë.
Next Post

Ministri Shaqiri udhëhoqi mbledhjen e Komisionit qeveritar për sistem politik, ja çfarë u diskutua

Sot paradite udhëhoqa mbledhjen e komisionit qeveritar për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive si zëvendës kryetar i këtij komisioni, në mungesë të zv. kryeministrit të parë. Kësaj jave na presin shumë aktivitete të rëndësishme, ndër të tjera edhe: Prezantimi i buxhetit të Ministrisë për shoqëri informatike dhe administratë për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: