Për shkak të një aksidenti, ndërpritet komunikacioni në rrugën Strumicë-Radovish

vull

Nga ndërmarrja publike “Rrugët e Maqedonisë” njoftojnë se për shkak të një aksidenti është ndërprerë qarkullimi në magjistralen Strumicë-Radovish.

“Që nga ora 21:20 është ndërprerë trafiku në të dy drejtimet në rrugën magjistrale Strumicë-Radovish dhe anasjelltas, për shkak të një aksidenti trafiku pranë kryqëzimit të Gradashorskës”, thuhet në kumtesën e NP.“Rrugët e Maqedonisë”.

Next Post

USSH kërkon përgjegjësi në lidhje me deklaratat e Biljana Vankovskës

Nesër në ora 12:40 pranë universitetit Shën Kirili dhe Metodi, Unioni Studentor Shqiptar do mbajë komunikate për media dhe do kërkojë përgjegjësi nga organet në lidhje me skandalin e profesoreshës Biljana Vankovska. Ndryshe, vetëm pak çaste pas aksidentit ku si pasojë kanë humbur jetën deri më tani 14 persona ndërsa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: