Përfundoi në histori Sekretariati për Marrëveshjen e Ohrit!

vull

Kuvendi miratoi dy ligjet të cilat parashikojnë shuarjen e Sekretariatit për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit nënë Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Bashkësive. Kuvendi në fillim u ballafaqua me mungesën e kuorumit, me ç’rast u shty edhe votimi.

Për shuarjen e Sekretariatit në fjalë votoi edhe vetë kreu i BDI-së, Ali Ahmeti. Shuarjen e mbështetën edhe deputetët e VMRO-DPMNE-së.

Next Post

Gjilani rrënon një objekt, po ndërtohej në pronën komunale

Komuna e Gjilanit, respektivisht Drejtoria e Inspekcionit, ka bërë rrënimin e objektit të ndërtuar në pronën komunale në lagjen “Arbëria” dhe do të vazhdoj në këtë formë me të gjitha ndërtimet-uzurpimet e pronës komunale. Drejtori i kësaj drejtorie, Nevzad Rushiti, ka potencuar se uzurpimi i pronës komunale dhe ndërtimi pa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: