Next Post

Osmani: Nuk do ta refuzojmë asnjë refugjatë ukrainas

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani sot do t’i prezantojë Qeverisë të dhënat e marra nga institucionet shtetërore për kapacitetet për akomodimin e refugjatëve eventual që do të vinin nga Ukraina, por edhe planet dhe përgjegjësitë për të gjitha institucionet që do të përfshiheshin në këtë proces. Osmani nuk […]

Subscribe US Now