Përfundon rikonsktrusioni i rrugës në fshatin Maja e Zezë

vull
Ka përfunduar asfaltimi i rrugës në fshatin Maja e Zezë.
Është kryer rikonstruksioni i rrugës me gjatësi prej 1,5 km.
Rikonstruksioni ka përfshirë heqjen e asfaltit të vjetër, rregullimin e shtresës së parë, rregullimin dhe kanalizimin e ujërave, tamponimit, asfaltimit si dhe në fund rregullimi i bankinave në të dyja pjesët e rrugës.
Vlera e projektit është 5,158,016 denarë me tvsh ndërsa mjetet janë siguruar nga Banka botërore nëpërmjet Ministrisë së financave.
Next Post

Ministri Shaqiri takon ambasadoren Galovej: Vazhdon bashkëpunimi për profesionalizimin e administratës

Me ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar, ekselencën e saj Rejçel Galovej, u dakorduam që bashkëpunimi i suksesshëm reciprok do të vazhdojë edhe më tej me hapa konkrete. Me qëllim të mundësimit të profesionalizimit të administratës, e cila do të punojë në mënyrë transparente dhe profesionale dhe do të jetë shërbim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: