Përkrahësit e Selës dhe Gashit sërish ofendojnë rëndë administratorët shqiptarë

Nuk kanë të ndalur ofendimet dhe talljet nga përkrahësit e Selës dhe Gashit, për administratorët shqiptarë.

Drejtori i teatrit të Gostivarit, Visar Vishka përkrahës i Ziadin Selës në postimin e tij në facebook ka ofenduar rëndë administratorët shqiptarë.

Ai thotë se tash BDI duhet me i çu me punu nga shtëpia 7 mijë adminisitratorët.

Next Post

Ali Ahmeti: NATO u bë, rradhën e ka Evropa, urime të gjithëve!

NATO përfundimisht u bë! Urime të dashur qytetarë. Ky angazhim i joni i gjatë dhe përplotë përpjekje të pandara sot u rrumbullakësua në Spanjë me ratifikimin e fundit të protokolit për anëtarësim. Në asnjë çast nuk u ndamë nga qëllimi ynë dhe asnjëherë nuk u lëkundëm nga ky përcaktim i të gjithë neve. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: