Përmbaruesit bllokojnë llogarinë e VMRO-së, nuk janë paguar borxhet nga koha e Gruevskit

Blerand Rexhepi

Llogaria e VMRO-DPMNE është bllokuar nga përmbaruesit për shkak të borxheve të papaguara, në lidhje me pikturat, pra kornizat e tyre që vendosen brenda selisë së partisë.

Gjegjësisht, tani për tani shuma që pala duhet të paguajë është e panjohur dhe informacionet thonë se ky është një borxh që buron nga koha e Nikolla Gruevskit, pra nën udhëheqjen e tij.

Këto fotografi u postuan pas ndërtimit të selisë së re të partisë dhe partia ende nuk zbulon emrin e kompanisë që bllokoi llogarinë e tyre.

Next Post

LSDM: Mickoski është i ekspozuar, ai punon për interesa të huaja, të tregojë se me kë bashkëpunon në Bullgari?

LSDM-ja i bën thirrje publikisht Mickoski këto dy ditë, në emër të interesave kombëtare dhe shtetërore, të përgjigjet: Cilat struktura në Bullgari po bashkëpunojnë intensivisht në këtë periudhë në dëm të pozicioneve të shtetit? Në një kohë kur jemi në një periudhë shumë të rëndësishme për të ardhmen maqedonase, Mickoski […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: