Përurohet përmendorja e arsimtarit të parë në shollën e fshatit Dëbërcë, Ibrahim Ibo Dobi

vull

Sot, shoqata “Oeneum” Tetovë, vizituan shkollën fillore “Rahmetulla Ameti” në Çiflik dhe Llërcë si dhe shkollën “Pashko Vasa” në Dëbërcë, ku mes tjerash u promovua edhe përmendorja e shkrimtarit, poetit, dhe arsimtarit të parë në shkollën e Dëbërcës, Ibrahim Ibo Dobi. Mes tjerash, në këto hapësira u promovuan dhe lexuan edhe disa poezi të pregatitur nga nxënësve tanë të dalluar.

Next Post

Shoqata "Oeneum"-Tetovë, bëri homazhe tek varrezat e Dëbërcës në “Klisurë”

Sot, shoqata e shkrimtarëve “Oeneum”-Tetovë, në bashkëpunim me Komunën e Zhelinës, për hirë të festave të Marsit dhe përkujtimit të dëshmorëve, bëmë homazhe tek varrezat e Dëbërcës në ‘Klisurë’. Qoftë i paharruar kujtimi për ta! Lexo edhe : TRAGJEDIA E FSHATIT DËBËRC Ndërkohë NPK “Mirëmbajtja” – Komuna e Zhelinës, bëri […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: