Peshku i Artë me vlerë prej 1.000.000 i fituar nga “Anafil” – Koçan

Blerand Rexhepi

Ne jemi të lumtur të parqesim Jordanço Stojankov, fitues i çmimit kryesor prej 1.000.000 denarë nga loja e menjëhershme Peshku i Artë.

Fituesi me fat është nga fshati Grdovc i Koçanit, ai ka një shërbim makinash dhe thotë se i qëndron besnik lojrave të fatit të Lotarisë Shtetërore për vite me rradhë.

Me gruan dhe dy fëmijët e tij, Svetlana dhe Jovana dhe me tiketën e çastit të lotarisë fituese të blerë në Anafil në Koçan, ai erdhi për të paguar fitimin në arkë në rajonin tonë në të njëjtin qytet.

Të lumtur dhe të entuziazmuar, ata ranë dakord të ndajnë historinë e lumtur me ne dhe kështu të inkurajojnë lojtarët tanë të jenë këmbëngulës dhe të besojnë në lumturi, sepse befason kur më pak e presim.

Jordanço, përveç përgjegjësive të përditshme të punës, në kohën e tij të lirë duke ecur me familjen e tij shpesh shkakton lumturi duke blerë tiketa për lojë. Tiketat e preferuara të menjëhershme të të gjithë familjes janë Peshqit e Artë dhe tiketat e çastit – Shtëpi e ëmbla shtëpi.

Javën e kaluar, gjatë një shëtitje të përditshme në Koçan, ata blenë 4 tiketa nga Peshku i Kuq nga pika e shitjes “Anafil”, kryesisht për argëtim duke zbuluar fushat dhe fitimet e mundshme më të vogla. Sidoqoftë, ata nuk prisnin të zbulonin çmimin kryesor.

Numri 12, familjes Stojankovi, i plotësoi një dëshirë me vlerë 1.000.000 denarë.

Vajzat Svetlana dhe Jovana janë më të lumturat për shpërblimin, për të cilat pasojnë dhurata të shumta, dhe Jordanço dhe gruaja e tij thonë se do të vazhdojnë të luajnë, por këtë herë me lotarinë e brendshme të Lotarisë Shtetërore – shtëpi e ëmbla shtëpi.

Dyqani “Anafil” në Koçan është një nga vendet më të lumtura në vendin tonë. Me kërkesë të lojtarëve nga rajoni i Koçanit, Lotaria e Shtetit, vitin e kaluar, hapi një arkë për pagesën e fitimeve nga lojërat e fatit, kështu që tani fati është edhe më afër dhe arrinë fituesit më shpejtë.

Peshku i Artë i Lotarisë Shtetërore fsheh shumë më shumë çmime të parave që ju presin dhe ne shpresojmë të dëgjojmë historitë tuaja me fat.

Next Post

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës i Qeverisë së RMV-së, Jeton Shaqiri, e vizitoi Universitetin e Tetovës

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës i Qeverisë  së RMV-së, Jeton Shaqiri, qëndroi sot për vizitë pune në Universitetin e Tetovës, ku u takua më Rektorin, Prof. Dr. Vullnet Ameti, i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëm, Jur. Dipl. Adem Beadini dhe përgjegjësi i  Zyrës për Financa dhe Kontabilitet, Mr.Sc. Imberjah […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: