Policia e Tetovës, aksion kontrollues të motoçikletave

vull

Dje prej ora 15:00 deri ora 20:00, në territorin e Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, është kryer aksion kontrollues i motoçikletave, në të cilin janë zbuluar dhe sanksionuan gjithsej 29 shkelje (TE-18 dhe GV -11) informon Tetovasot .

Shumica e shkeljeve kishin të bënin me drejtim të automjetit pa patentë shofer dhe mos përdorimin e helmetave mbrojtëse, gjithashtu janë zbuluar motoçikleta me regjistrim të skaduar ose polisë të skaduar të sigurimit të motoçikletave.
Për të gjithë shkelësit janë përgaditë parashtresa adekuate.

Next Post

Edhe 30 ditë paraburgim për Kamçevin

Gjykata Themelore Penale në Shkup zgjati paraburgimin e biznesmenit Jordan Kamçev për 30 ditë të tjera. “Këshilli Penal në Gjykatën Themelore Penale Shkup, duke vepruar në bazë të propozimit të Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit për zgjatjen e masës së paraburgimit për JK, miratoi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: